Kültür / SanatBiyografilerSeda Akman Kimdir Seda Akman Hayatı ve Biyografisi

Seda Akman Kimdir Seda Akman Hayatı ve Biyografisi

Sponsorlu Bağlantılar

Seda Akman kimdir, Seda Akman hayatı, Seda Akman biyografisi, Seda Akman kim, Seda Akman hakkında bilgiler Seda Akman ile ilgili bilgi vs..
Seda Akman Kimdir Seda Akman Hayatı ve Biyografisi

Seda Akman Hayatı

Seda Akman, (d. 13 Ocak 1978, Kütahya) sinema ve dizi oyuncusu.


13 Ocak 1978, Kütahya doğumlu olan Seda Akman, liseden sonraki 4 yılını Ankara’da geçirdi. 1997 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi’nde diksiyon ve oyunculuk üzerine üç aylık bir kurs gördükten sonra aynı yıl Kanal 6’da “Jetset” adında bir TV programı sundu.


Ankara’da yaşadığı dönemde 1998′de “Miss Palmolive” seçildi. Daha sonra aynı yıl 23 ülke güzelinin katıldığı “Miss Intercontinental” yarışmasında dördüncü oldu. 1999′da “Best Model of Turkey” yarışmasında “Best Fotomodel” seçildi.


1999 yılında İstanbul’a yerleşti. 2000-2004 yılları arasında Number One ve Dream TV’de farklı programlarda sunuculuk yaptı.


2003 yılından beri TV dizilerinde oyunculuk yapmaya devam eden Seda Akman, ilk olarak ATV’de yayınlanan “Ölümsüz Aşk” adlı dizide rol aldı. Oynadığı diziler arasında, “Bir İstanbul Masalı”, “Kanlı Düğün”, “Emret Komutanım” var.


Filmografisi

Annem – 2007

Emret Komutanım Şah Mat – 2006

Aşk Yolu – 2005

Kanlı Düğün – 2005

Emret Komutanım (dizi) – 2005/2007

Balans ve Manevra – 2004

Yazı Tura – 2003

Mühürlü Güller – 2003

Ölümsüz Aşk – 2003

Bir İstanbul Masalı – 2003

Not: Seda Akman hayatı için başka kaynaklardan da yararlanabilirsiniz. Seda Akman kimdir kaynakları için aşağıya bakınız. Seda Akman ayrıntılı biyografisini aşağıdaki sitelerden araştırabilirsiniz.

 
Sponsorlu Bağlantılar
 

İlginize Değer ›

 
 
 
admin - 28 Ocak 2013
 
 

Nasıl Buldular? ›

 
bartın yenice akmanlar emret komutanım seda çetin seda çetin kimdir seda akman biyografi seda akman ve seda cetin seda çetin seda akman sedaakmankim
 
 

Notlar ›

 
Akmanlar, Bartın: Akmanlar, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.
Akmanlar, Yenice: Akmanlar, Karabük ilinin Yenice ilçesine bağlı bir köydür.
Akmanlar, Bartın: Akmanlar, Bartın ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.
Akmanlar, Yenice: Akmanlar, Karabük ilinin Yenice ilçesine bağlı bir köydür.
Hayatımızın En Güzel Yılları: Hayatımızın En Güzel Yılları, (Özgün adı The Best Years of Our Lives) 1946 ABD yapımı dramatik filmdir.
Hayatı Yakala: Hayatı Yakala (özgün ad:Reign Over Me), 2007 yapımı bir dram filmidir. Mike Binder'in yönetmenliğini, senaristliğini ve oyunculuğunu yaptığı filmde Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler, Donald Sutherland ve Saffron Burrows da rol almaktadır.Film Türkiyede direkt olarak piyasaya sürülmüşdür.
Hayatımın Çalımı Beckham: Hayatımın Çalımı Beckham; (İngilizce orijinal adı: Bend It Like Beckham) 2002 yılı İngiltere yapımı film.
Hayatın Benim: Hayatın Benim () 2004 yılında çekilmiş Angelina Jolie ve Ethan Hawke'nin başrollerini üstlendiği psikolojik gerilimdir.
Hayatımın Kadınısın: Hayatımın Kadınısın , 2006 yapımı bir duygusal tarzı Türk filmdir. Filmin senaryosunu, Yönetmenliğini Uğur Yücel yapmistir.
 

0 Yorum ›

 

Seda Akman Kimdir Seda Akman Hayatı ve Biyografisi Hakkında Yorum Yap

Dikkat: Mesaj yazarken Seda Akman Kimdir Seda Akman Hayatı ve Biyografisi ile ilgili bilgi verirseniz site kullanıcıları da bu bilgilerinizden yararlanacaktır. Konu hakkında bilgi içeren mesajlarınızı bekliyoruz.